Услуги

"Евробул" ООД предоставя на своите клиенти следните услуги:

Международен транспорт в Европа и Близкия изток

Предоставяйки бордови автомобили и фургони от 12 до 120 м3, ние гарантираме на нашите клиенти, че превозното средство, което им изпратим, отговаря на конкретните параметри и особености на техния товар. Нашият приоритет е да осигурим оптималното съотношение между цена и полезен обем. За нас транспортът е стратегическо средство, чрез което можем да добавим стойност към Вашия бизнес.

Международен транспорт с хладилни автомобили в Европа​

Знаем колко критичен фактор при транспорт на определени пратки е температурата. Ето защо Ви предлагаме да осъществим превоза на чувствителни към температурата товари с хладилни камиони с температурен режим от -25°C до 15°C. За да бъдете спокойни за Вашата пратка, ние работим винаги само с транспортни средства, които имат всички необходими сертификати и устройство за постоянно следене на температурата – термограф.

Комплектни и групажни превози​

Живеем във време, когато малките пратки, частичните товари и нуждата от подходящ за тях транспорт се увеличиха значително. Независимо от обема и размера на Вашата пратка, винаги ще Ви предложим оптимален вариант за транспорт. За нас няма твърде малки товари или товари с нестандартни размери – с нашите надеждни комплектни и групажни превози от и до многобройни дестинации Ви гарантираме ефективна услуга с оптимизирани разходи.

Извънгабаритни транспорти​

Ние сме насреща, когато имате нужда от превоз на товар, който е извънгабаритен по размер и/или тегло. Познавайки добре изискванията за осъществяване на извънгабаритен транспорт, ние ще се погрижим за всичко и ще ви предложим оферта, която включва изваждането на всички необходими разрешителни по маршрута и заплащането на различните такси.

Контейнерен транспорт – цял свят​

Днес светът е по-малък и всичко е по-близо отколкото някога. Ще го докажем, като транспортираме с контейнер всяка Ваша пратка до посочена от Вас дестинация.

Автомобилен транспорт в рамките на България

Имаме отлично разработена мрежа от офиси в цялата страна. Чрез нея можем да осигурим максимално удобство на нашите клиенти. Предлагаме превоз с бордови автомобили на територията на България. Можете да ни се доверите за транспортиране на Вашите пратки.

Складова логистика​

Транспортът  често включва необходимостта товарът  да бъде разтоварен и складиран за известен период от време. Разтоварването в склад или дългосрочното складиране на пратки в складове в София, Пловдив и в района на Париж, Франция, са услуги, които предлагаме на нашите клиенти.

Митнически услуги​

Във всеки един етап на реализирането на транспорт на пратка и товар, ви трябва надежден, информиран и компетентен партньор. Ние ще бъдем до Вас и когато пратката вече е пристигнала, като Ви насочим към доказан митнически агент за освобождаване на пратки в София, Пловдив и Русе. 

Консултантски услуги

Добре знаем, че удовлетворението на клиентите е функция от нашия опит и професионализъм. Ето защо, ако работите по инвестиционен проект или просто подготвяте оферта към Ваш клиент, не се колебайте да се обърнете към нас за съвет по въпросите, свързани с транспортната логистика.