ЕВРОБУЛ

Превоз със сухопътен транспорт

В „Евробул“ предлагаме цялостни спедиторски решения, лично и отговорно. Превозът на товари включва избор и наемане на превозвачи (на които трябва да се доверите); изготвяне на документи; товарене и разтоварване, често – претоварване и складиране; проследяване на товара; разрешаване на ситуации; Изпълняваме и поемаме отговорност за всичко това.

СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

Превоз на групажни (LTL) и комплектни (FTL) пратки в Европа и Близкия Изток

Основният начин на превоз е „от врата до врата“ (без нужда от междинно претоварване в склад).

ХЛАДИЛЕН ТРАНСПОРТ

Международен транспорт с хладилни автомобили в Европа​

Знаем колко критичен фактор при транспорт на определени пратки е температурата. Ето защо Ви предлагаме да осъществим превоза на чувствителни към температурата товари с хладилни камиони с температурен режим от -25°C до 15°C. 

 

За да бъдете спокойни за Вашата пратка, ние работим винаги само с транспортни средства, които имат всички необходими сертификати и устройство за постоянно следене на температурата – термограф.

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ТРАНСПОРТ

Извънгабаритни транспорти

Познавайки добре изискванията за осъществяване на извънгабаритен транспорт, ние ще се погрижим за всичко и ще ви предложим оферта, която включва изваждането на всички необходими разрешителни по маршрута и заплащането на различните такси.

АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ

Автомобилен транспорт в рамките на България

Имаме отлично разработена мрежа от офиси в цялата страна. Чрез нея можем да осигурим максимално удобство на нашите клиенти. Предлагаме превоз с бордови автомобили на територията на България. Можете да ни се доверите за транспортиране на Вашите пратки.

Имате нужда от сигурен транспортен партньор за бизнеса?

Евробул предоставя на своите клиенти цялостна гама от услуги, включващи международен транспорт, спедиция и логистика. Специализирани сме в превоза на въздушни пратки, групажни пратки и комплектни камиони.