За нас

ЗА ЕВРОБУЛ

„Евробул“ – удобството да имаш спедитор

За „Евробул“ всеки следващ товар е най-важният, защото предишният вече е доставен – навреме, невредим и с всички необходими документи. С избрани най-подходящите транспорт и превозвач, при оптимална цена. И товародателят е доволен. Разбрали сме го от обаждане по телефона или от благодарствен имейл. Това е удобството да си имаш спедитор. Удобството Евробул

Попитайте ни за лично спедиторско решение, специално за Вас

В „Евробул“ товародател звучи като приятел. И така се усеща. От приятел очаквате разбиране, споделяне и помощ. Поискани бързо, понякога – спешно, и получени навреме и изцяло. В „Евробул“ получавате спедиция с усещане за приятел. Работим бързо, в много случаи – спешно. Предлагаме и изпълняваме в срок подходящите спедиторски решения. Трябват ни само товар и доверие. 

В „Евробул“ приемаме всеки товар много лично. Затова всеки наш клиент работи със свой персонален Key account мениджър. Той е личният му спедитор в „Евробул“ – на разположение за запитвания, консултации или заявки. С внимание, желание и много лично отношение, развивани и надграждани всеки ден. А имаме и персонализирана онлайн логистична платформа на „Евробул“.

В работата и в отношенията с нашите партньори се стремим да спазваме стриктно нашия Етичен кодекс.

ЗА ЕВРОБУЛ

Кои са хората в Евробул?

Ако изберете „Евробул“, избирате да работите с професионалисти с:

 

(02) 854 80 00

Централен офис, гр. София

assen@evrobul.com

Централен офис, гр. София

(032) 26-70-75

Офис Пловдив

dkostov@evrobul.com​

Офис Пловдив

(032) 26-70-75

Офис Пловдив

nkafalieva@evrobul.com

Офис Пловдив

(044) 66-26-82

Офис Сливен

krasi@evrobul.com

Офис Сливен

(096) 307-550

Офис Монтана

ikov@evrobul.com

Офис Монтана