ЕВРОБУЛ

Партньорство

Надежден и клиентски ориентиран партньор ли сте? Придържате се към планираните дати за доставка и се интересувате от дългосрочно партньорство? Тогава с нетърпение очакваме вашата кандидатура

  

Ние предлагаме най-доброто обслужване, защото работим с най-добрите. Всички останали в бранша използват оператори, ние ви наричаме наши партньори. Качествените превозвачи  са от съществено значение за изпълнението на нашите услуги, така че си партнираме само с най-квалифицираните.

 

For carriers lets go and prosper together

Заедно с ЕВРОБУЛ

Нека растем и просперираме заедно

За Евробул е важно да познава партньорите си и да има изградено взаимно доверие. С над 30 годишен опит в сферата на логистиката и огромното количество превозени пратки, ние от Евробул знаем, че добрата услуга се изгражда само и единствено с подкрепата на надеждни партньори.

Станете наш партньор и се възползвайте от многобройни предимства – изграждане на дългосрочни партньорски отношения, конкурентни пазарни цени, бързи и гъвкави условия на плащане, лесна и достъпна комуникация с нашия екип.

Ако сте превозвач, ние ще Ви предоставим винаги максимално точна информация за пратките, проверени и точни адреси за товарене и разтоварване, съдействие и гъвкавост при възникване на проблем и накрая максимално точно спазване на поетите срокове на плащане.