Видове камиони

Микробус – едно от най-често използваните за експресни доставки на леки пратки, както и за придвижване на пратки до и от склад на транспортната фирма.

microbus

Соло камион – използва се за сравнително спешни доставки, както и трансфер на пратки от и до склад на транспортните фирми. Има голямо разнообразие по обем и товароподемност (2,5 до 10 тона). Това са размерите на най-често използваната модификация:

 

Има го и в хладилен вариант за превоз на пратки под температурен режим.

Прицеп  (влекач с полуремарке) – най-използваният тежкотоварен камион в международния транспорт. Позволява товарене, както от рампа (задно), така и с кран (горно), и странично. Това е най-често срещаната модификация:

прицеп

Хладилен камион – използва се за превоз на пратки под температурен режим (от минус 25 С до + 20 С). Най-често е на базата на прицеп, но е с термо изолирани стени и един или два хладилни агрегата. Оборудвани са с термографи и терморегулатори. Имат малко по-малък обем и товароподемност  в сравнение със стандартните прицепи:

box trailer evrobul e1643221669881

Мегатрейлър – вид прицеп с височина на ремаркето до 3 м. При повечето модификации е възможно повдигане на тавана по време на товарене, за да влезнат високи машини и детайли.

mega e1641831853133

Хенгер ( камион с ремарке) – използва се за превоза на обемни и не толкова тежки товари. Има различни варианти в дължина и височина. Най-често използваните те са 7.7+7.7м с височина 2.95+3.05 м на съответните помещения

henger

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ТРАНСПОРТНА УСЛУГА?
МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ!

+359 2 854 8000

Имате въпроси?

office@evrobul.com

Имате въпроси? Свържете се с нас.

0895 697 410

Имате въпроси? Свържете се с нас.