Профил на фирмата

Pictureabout

Евробул е водеща спедиторска компания с 30-годишен опит в в транспорта и логистичните услуги. Евробул е основана от Евгения Лалковска, доказан лидер в логистика у нас и в чужбуна. От основанието до наши дни, ние разработихме широкомащабна мрежа от партньори-превозвачи из цяла Европа, за да осигурим изключително устойчиво решение за веригата за доставки на нашите уважавани клиенти.

Еврoбул организира автомобилен транспорт на стоки до повече от 20 държави в Европа и Близкия Изток без ограничения по отношение на вида, обема, теглото и класификацията на товара. Също така можем да ви предложим въздушен транспорт из целия свят.

Евробул се гордее с дългогодишен опит, конкурентни цени, близки партньорства с клиенти и превозвачи, и доверието което те ни предоставят всеки ден. Също така, от Евробул може да очаквате несравнима ангажираност. Всеки наш клиент работи със свой персонален Key Аccount мениджър. Той е личният му спедитор в Евробул– винаги на разположение за запитвания, консултации или заявки.

Свържете се с нас и нашия екип ще Ви предостави оферта за Вашата пратка още днес.

Ние в Евробул не просто превозваме товари – ние доставяме доверие. Независимо от промените в глобалната мрежа за доставки или в цените на горивата, благодарение на нашия опит и ловкост винаги намираме най-доброто и бързо решение във всяка ситуация. 

Нашите бизнес принципи

Depositphotos 32904783 XL