byland green

ЕВРОБУЛ

Превоз със сухопътен транспорт

Евробул предлага цялостни спедиторски решения, лично и отговорно. Превозът на товари включва избор и наемане на превозвачи (на които трябва да се доверите); изготвяне на документи; товарене и разтоварване, често – претоварване и складиране; проследяване на товара; разрешаване на ситуации. Изпълняваме и поемаме отговорност за всичко това.

Depositphotos 75516731 XL
Превоз на групажни (LTL) и комплектни (FTL) пратки в Европа и Близкия Изток

Основният начин на превоз е „от врата до врата“ (без нужда от междинно претоварване в склад).

Международен транспорт с хладилни автомобили в Европа​

Знаем колко критичен фактор при транспорт на определени пратки е температурата. Ето защо Ви предлагаме да осъществим превоза на чувствителни към температурата товари с хладилни камиони с температурен режим от -25°C до 15°C. 

За да бъдете спокойни за Вашата пратка, ние работим винаги само с транспортни средства, които имат всички необходими сертификати и устройство за постоянно следене на температурата – термограф.

Depositphotos 229293168 XL1
Depositphotos 458596754 XL

Автомобилен транспорт в рамките на България

Имаме отлично разработена мрежа от офиси в цялата страна. Чрез нея можем да осигурим максимално удобство на нашите клиенти. Предлагаме превоз с бордови автомобили на територията на България. Можете да ни се доверите за транспортиране на Вашите пратки.

Извънгабаритни транспорти

Познавайки добре изискванията за осъществяване на извънгабаритен транспорт, ние ще се погрижим за всичко и ще Ви предложим оферта, която включва изваждането на всички необходими разрешителни по маршрута и заплащането на различните такси.

Depositphotos 12736962 XL